Welkom bij Bambooma!

Wij geloven in producten die goed voor je huid zijn en tegelijkertijd goed voor het milieu zijn. Onze pads zijn zachter voor de gevoelige gezichtshuid dan de wegwerp wattenschijfjes. Ook is het fijn om de wasbare schijfjes te gebruiken bij eczeem of bij andere gevoelige huidproblemen. Doordat de pads zo zacht zijn beschadigen of schuren ze niet op de kwetsbare huid.

Zelf heb ik last van psoriasis en kan hierdoor geen schurende producten verdragen, dit triggert direct een uitbraak. In mijn zoektocht naar de juiste producten kon ik geen pad vinden die aan al mijn hoge eisen voldeed. De pad moest als eerste zacht genoeg zijn, en blijven in de was. De stof mocht niet gaan rollen over elkaar tijdens het gebruik. De pad moest van de juiste stoffen gemaakt zijn en op een eerlijke manier geproduceerd. Verder moest het makkelijk wasbaar zijn en tegen een stootje kunnen. Dus als een pad toch in de droger terechtkomt dan moet dit niet uitmaken en hij moet net zo mooi uit de was komen als verwacht. Verder wilde ik de keuze hebben uit zacht en uit extra zacht op de momenten dat ik dat nodig had.

Mijn eisen waren dus zo hoog dat ik geen passende pads kon vinden die aan alles ruimschoots voldeden. Toen ben ik ze zelf gaan ontwerpen samen met een naaiatelier die deze voor ons maakt. De stoffen zijn eerst uitvoerig getest voordat ze gebruikt zijn. Ook heb ik alle proefpads eerst zelf uitvoerig getest aan al mijn eisen.

Ik durf dus wel te zeggen dat Bambooma uitblinkt in de wasbare pads die wij aanbieden. Omdat wij zo trots op het resultaat zijn, delen wij dit graag met iedereen die zoekt naar hoge kwaliteit pads. Hieruit is het merk Bambooma geboren en is de webshop hieromheen ontstaan.

Wij hebben de grootste keuze uit wasbare make-up pads, in een grote selectie van diverse stoffen. Bij ons kun je je eigen pakket samenstellen uit de pads en aantallen die jij wilt. Wij doen niet aan basis en premium kwaliteit voor onze pads, al onze soorten pads zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Tevens hebben wij overal kruisstiksels op aangebracht om te zorgen dat de stof niet over elkaar gaat rollen. Onze pads blijven lang mooi in de was. Wij garanderen minimaal 1500 wasbeurten per pad. Mocht er onverhoopt toch eerder dan verwacht een pad kapotgaan, laat het ons vooral weten dan vervangen wij de kapotte pad kosteloos.

Om de keuze makkelijk te maken hebben de pads een gekleurde rand. Elke soort stof heeft zijn eigen kleur. En weet je nog niet welke soort pad je fijn vindt, dan is er ons proefpakket met een pad erin van elke soort die wij aanbieden. Na het zelf uittesten kun je je favorieten bestellen. Elke huid is tenslotte anders en elke beleving is anders. Ook hebben wij een mooie selectie aan accessoires, make-up removers en bieden wij mooie verzorgingsproducten aan van diverse merken die net als ons staan voor natuurlijk, dierproefvrij, goed voor het milieu en als het even kan ook nog vegan en glutenvrij. 

Voor vragen of suggesties zijn wij altijd bereikbaar!

Neem contact met ons op via ons contactformulier of via de chatbox rechtsonder in het scherm. 

Bambooma® is een geregistreerde merknaam ingeschreven in het Benelux Merkenregister dat beheerd wordt door het Ministerie van Economische Zaken, onder inschrijfnummer 1416809.

Ons kvk nummer is 78487064

Ons BTW nummer is NL003338428B68

Veel shopplezier!