Bambooma - Make-up Eraser

€ 7,95
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

It's so fluffy!


Prachtige make-up Eraser, om moeiteloos met alleen water je make-up te verwijderen!


Zo'n zacht handdoekje is een verwennerij voor je gevoel gezichtshuid. En het handige is dat zelfs met alleen water dit handdoekje al je make-up moeiteloos verwijdert.


Het is gemaakt van superzachte microvezels en met zijn afmeting van 40 cm bij 19 cm groot genoeg om comfortabel je gezicht te wassen.


De make-up remover handdoek kan gewassen worden op 40 graden in de wasmachine (zonder wasverzachter) en mag in de droger. Verder heeft hij een handig ophanglusje zodat hij altijd binnen bereik is.


Minimaal 1500 wasbeurten blijft de handdoek mooi en lekker zacht. Dus erg goed voor het milieu en zacht voor de portemonnee.


Ook is de Make-up Eraser zeer geschikt om schmink van gevoelige kindergezichtjes te wassen, of om je gezicht na een masker lekker schoon te vegen. Gebruik de het met warm water en je gezicht neemt je crème nog beter op.


De Make-up Remover handdoek is verkrijgbaar in 4 mooie, sprekende kleuren:

  • zwart
  • wit
  • turquoise
  • roze


Bij elke Make-up Towel krijg je een waterdicht pvc zipzakje, handig bij gebruik buitenshuis, op vakantie, logeerpartij etc. dan kan je hem na gebruik meenemen zonder dat alles nat wordt.