Bambooma - Witte wasbare pad, bamboe badstof, blauwe rand.

€ 1,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Zware kwaliteit wasbare pad gemaakt van 100% bamboevezels. De bamboeweefsels zijn gevormd tot lussen en vormen een mooie zachte badstof van 100%. bamboe. De pads zijn 3-laags en hebben stiksels zodat de verschillende lagen niet over elkaar heen schuiven. Hierdoor blijft de pad langer mooi en gaat langer mee. Onze pads hebben per materiaalsoort een eigen kleur randafwerking, hierdoor is het makkelijk om de juiste pad na te bestellen, de bamboe badstof pads hebben een blauwe rand.


Bamboe heeft vele unieke eigenschappen van zichzelf waaronder de ronde gladde structuur van de vezels. Door deze ronde structuur blijven de vezels niet haken aan de huid en irriteert dus niet. Verder hebben de vezels microgaatjes waardoor de vezels ventileren en vocht tot wel 3 keer meer opnemen dan katoenenvezels. Verder beschikken de bamboevezels over een unieke antibacteriële eigenschap, samen met de ronde structuur zorgt dit ervoor dat het zeer geschikt is voor mensen met een gevoelige huid. Mensen met een huidaandoening zoals eczeem profiteren hier het goed van, door het gebruik van de bamboe wattenschijfjes blijft de huid intact en rustiger. De bamboe badstof pads zijn grover dan de andere soorten, hierdoor verwijderen ze makkelijk hardnekkige make-up. Maar ze zijn minder geschikt om te gebruiken rond de ogen als je huid daar gevoelig is.


De wattenschijfjes kunnen in een waszakje meegewassen worden op 60 graden. Ze werken het beste zonder gebruik van wasverzachter.

Bulkkorting

AantalPrijs per artikelKorting
5 stuk(s) of meer€ 1,75Prijs per artikel: € 1,75
10 stuk(s) of meer€ 1,60Prijs per artikel: € 1,60
15 stuk(s) of meer€ 1,50Prijs per artikel: € 1,50
20 stuk(s) of meer€ 1,40Prijs per artikel: € 1,40
25 stuk(s) of meer€ 1,30Prijs per artikel: € 1,30
30 stuk(s) of meer€ 1,20Prijs per artikel: € 1,20