XO Balm - Multipurpose Natural Balm

€ 8,95

Niet op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

XO Balm is Beauty for Minimalists; een bekroonde balsem met veel toepassingen, gemaakt met 100% natuurlijke, minimale ingrediënten om de gevoelige huid niet te belasten en geen afval te creëren met een duurzaam ontwerp.

Gemaakt met een effectieve combinatie van 100% natuurlijke ingrediënten, en duurzaam verpakt in een plastic-vrij blik, XO Balm is net zo huidvriendelijk als de planeet. Perfect voor de behandeling van droge en ruwe plekken op de huid, het hydrateren van droge lippen, verzachten van de schrale huid, voeden van de nagelriemen en zelfs styling van je haar. XO Balm is dierproefvrij, parabenenvrij, petroleumvrij en geurvrij, waardoor het geschikt is voor zelfs de meest gevoelige huid en mensen die lijden aan huidaandoeningen zoals eczeem.


Dierproefvrij en verkrijgbaar in een metalen blik van 45 g met houten lepel en spiegel in het deksel voor toepassingen onderweg.

XO Balm won zijn eerste schoonheidsprijs in 2019 en werd ook vermeld in vele wereldwijde publicaties, waaronder Forbes, Health and Wellbeing Magazine, Grazia UK, The Daily Express en Black Beauty and Hair Magazine.


Ingedriënten:

Bijenwas

Kokosolie

Olijfolie

Chiazaadolie